Söndag!

Hej!

Längesen jag skrev  :s men som jag sagt, det är drygt...
Varit med Ida rätt mycket under helgen.
Hände inte så mycket på midsommar, ute å glodde på torsby. Va fruktansvärt tråkigt, ont i fötterna som fasen.

Kanske blir Gräsmark imorgon, har inte rikigt bestämmt mig..
Håller på att skriva lite saker så det kommer kanske in senare.. annars blir det nog efter jag varit i Gräsmark om jag drar dit, slipper ju alla folk här iaf.


och en sak till...Du kommer alltid vara DEN med stort D.

Piff o Puff Föralltid!

Ja, jag kan nog börja med att säga förlåt..
Och jag ber hemskt mycket om ursäkt Sandra. För jag betett mig som jag gjort... Men jag saknar dig så sjukt mycket, du var/är min bästa vän. Jag vill ha tillbaka det som va förut.. Varför är det inte så längre?
Jag kanske ändrats.. Men jag vet nog bara inte vart jag har mig själv längre.. Det kanske inte finns något att göra.. Men jag vill att du ska veta att jag saknar min bästa vän, och jag vill ha tillbaka henne..
Vi kunde alltid prata med varandra, ALLTID!
Jag behöver dig, tro mig...jag behöver dig verkligen min vän!


Det är så mycket jag skulle vilja säga till dig , men vet inte hur jag ska få fram det.. Vill att det ska va Bästa vänner Föralltid . Jag hoppas jag fortfarande är den där du alltid vill prata med.. Den som förstår dig.


Jag saknar dig och jag älskar dig, bästa vän!


Jag undrar om du minns den här texten här under! MEn jag skrev den efter jag fick ett sms från dig , och då blev jag rädd.. Jag blev rikigt jävla rädd att du skulle göra något . Men du vet att vi klarar allt tillsammans vännen! (L)

SANDRA!!! <3
Du vet att jag älskar dej och finns för dej ALLTID!
jag kan inte förklara hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dej!
Jag vill vara hos dej HELA TIDEN!
jagvill bo närmare dej så jag kan se dej, se hur du mår, se att allt är bra,
det är de enda jag vill just nu.!
utan dej är jag ingenting. du är bäst de vet du<3
i mina ögon är du vackraste tjejen som finns!<3
´Du är värd den bästa killen att dela ditt liv med, ingen jävla idiot som leker med dej,! dom som gör de ska fan dö.
När du mår dåligt vill jag bara hålla om dej och trösta dej <3
jag kanske inte är den bästa att snacka med eller så men du betyder mer än någon annan <3 och jag stöttar dej till 100000000000000000000000000000000000000000% även om de inte märks :( <3
jag är trygg med dej och jag kan va mej själv!
sms:et jag fick förut , jag grät innom mej, jag ville bara springa till dej och hålla om dej!
förstår du hur mycket du betyder?!
du får mej alltid må bra! <3
utan dej i mitt liv är INGENTING! <3
Du är min ängel här på jorden bby :* <3
Tillsammans är vi starka och jag vet, du klarar allt <3
du är stark gumman, ingen ska få göra dej illa <33
Du är BÄST vännen <3

JAG ÄLSKAR DEJ<3


PIFF<3PUFF  FÖRALLTID :')<3

Lite olika bilder jag tagit bara! Kanske helt onödigt menmen =)


Falska vänner ska väl inte gå före den man älskar..?

Jag tänkte skriva av mig lite.. Kände verkligen för det nu...


Jag vet ju inte rikigt vart jag ska börja... Men jag kan säga det rakt ut och VERKLIGEN mena det, att den 6/3-10 va den bästa dagen i mitt liv. Men nu är den helt borta... Det är nu jag verkligen ska glömma dig tydligen.. Hur lätt kommer det va?! När jag nu i två månader försökt att få tillbaka dig..få tillbaka den jag verkligen älskar mest av allt. Det känns bara värdelöst.. Mina vänner och alla märkte hur mycket gladare jag va när jag hade dig, hur allt verkligen flöt på. Vi fick båda kanske många problem, men du vet själv varför. Och det klarade vi båda igenom, hur känslig jag än är. Men jag hade ju dig hjärtat..det va ju dig jag hade då brevid mig.. Men inte nu.,,och det lär aldrig mer bli.
Jag tror verkligen inte att du förstår mig....Så mycket jag gjort för att försöka fåt dig tillbaka,, men jag har inte lyckats.. Jag vill ju veta hur du verkligen kände och hur du känner..Gjorde jag bara fel hela tiden?! Men dom frågorna vägrar du svara på..Varför?...
Kan ju säga att jag börjar gråta redan nu...Och så som jag grät när du inte ville att det skulle va vi längre...Så mycket har jag nog aldrig gråtit.. Det va hemskt.. För jag förlorade den jag älskade mest av allt, den jag kunde göra ALLT för! Men jag dög inte, jag dög verkligen inte...
Du sa ungefär såhär... 'Ja det är bättre om du inte hör av dig så mycket och inte tjatar, för det gör det bara mer jobbigt för mig. Och tjatar du så som du gör är det lika bra du glömmer mig!!!'
Så blev det idag...Nu ska jag glömma dig.. Det är så det är... Du sa det själv. Men ändå försökte jag förklara att jag vill inte tjata, jag vill bara få reda på sanningen...
Hur alla dom där idioterna gått runt och sagt gör mig bara mer besviken och ledsen. Jag vet inte hur jag ska förklara så du verkligen förstår mig :'( Men jag har försökt. Har väl gjort allt nu, kan väl inget mer göra... Försöka gå vidare som dom säger. Men inte lätt det kan jag lova.. För jag har aldrig mått så bra som med dig. Jag levde verkligen då.. Det är väl ändå inte bara mitt fel...?



Det här va verkligen lite av allt jag ville säga. Skulle jag försöka skriva allt och hur ja verkligen känner för dig, då skulle det ta flera dagar. åtminstone timmar...
Det är inte längre du och jag. Det här skulle inte precis bli någon negativ text. Det ä'r bara sanningen..
Hejdå.

Lördag!

Va ett tag sen jag gjorde något inlägg... Men har inte pallat! Rätt drygt ibland..
Men har ju sommarlov iaf, och det är gött! Höjt betygen en aning också! Så hoppas verkligen på John Bauer i Karlstad nu..
Ikväll blir det förmodligen Kolsnäs, men inte helt säkert än! Men man kan ju hoppas.. Dock är vädret piss.. Menmen, man överlever nog ;) har inget mer att skriva nu vad jag vet.. Så hejs!

Finns på mobilen!

Idiot...

Tack för det du.....
Du är inte som du varit,..vad har hänt?!

Natti!

Hej hopp!
Klockan e 22:20 just nu.. Börjar bli lite trött.
Suttit och målat en bild som jag då äntligen blev klar med... inte så värst nöjd men ska göra en förbättring av den kanske imorgon eller något! =)


Vet inte rikigt vad jag ska skriva?! finns väl inte så mycket speciellt... Rätt trött på allt omoget folk, lika bra att ni håller igen käften ist.. För jag vet vem och vad ni snackar om.  Ni har gjort nog mycket redan, så ao.


Snart sommarlov somsagt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer på skolan, inget spec förmodligen, och på onsdag nöjjessak eller nått? Ja det märks väl..
Sen Torsdag slutar vi! :) härligt..


Hur det blir under sommaren har jag inte så stora planer om.. Åker förmodligen till Gällivare iaf.. Sen märks det vad som mera händer :D
Börjat få huvudvärk nu igen.. Aja inte så ovanligt när det är kvällen. Så blir att lägga sig och försöka sova strax.


Pusshej finns på mobilen.

Blir en bild från Gällivare som Linus skicka. Riktigt mysit! Bilden är från November och ser ju inte precis ut så här nere då..  Klicka så blir bilden större ;)

Yääh.ä

Sitter hemma hos Ida nu. Brännbôll idag, inge vidare :D
  Så nu tråkar jag..alla har nog tråkigt. höhö...
men ja hejdå, skriver nog mera ikväll!

 
   (mp)

jahaoo

Nuu ska jag väl försöka blogga igen. Den andra hade jag ju klantat mig med och gjort fel, höhö ;)
Men gör väl ett försök bara, om jag lyckas det vet jag inte..som jag sa i förra, kanske blir mycket bilder och texter annars också som kommer in...menmen.
Idag har inte hänt mycket alls, datorn lite och även sovit. Trött som satan och huvudvärk.
Ska strax ta och lägga mig, 3 dagar kvar i skolan. men inga mer lektioner iaf. Så snart sommarlov, gött dä!

Finns om på mobilen! puss.        






mhm.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0