Dålig uppdatering osv.

Vet att jag inte skrivit mycket men det är jobbigt, höhöhö..
Men fyllde somsagt år igår, och ja. Det var väl trevligt! Men har ju inte firat mig precis. Imorrn kommer iaf mormor och då får jag pengar och sen torsdag blir det Karlstad med mamma för att shoppa lite! Även försöka hitta hårfärg som passar håret perfekt.
Igår blev det att jag var ute och fotade Alexandra lite, dock blev bildkvalitén sådär för var ganska trist väder. Men vi gjorde ett nytt försök idag och dom blev jag betydligt mycket nöjdare med :)  Har ju somsagt fått snö här hemma så jag tok njuter nu ;) Synd att det blir plusgrader bara och allt försvinner förmodligen till helgen.
Men bilder från fotandet kommer jag lägga upp sen i ett inlägg. Hoppas några kan gillas iaf :)
 

18 år!


Musik :D


Gonatt :D


Tjena.


Photoshopade bilder.

Suttit å redigarat massa bilder. Vissa är jätte redigerade och vissa inte så mycket. Men man har lärt sig genom åren att jävlar vad man kan ändra ett utseende. haha...

Fredag och helg.

Helgen blev ju inte som jag planerat riktigt. Men sånt som händer..
Torsdagens skoldag sög totalt, hela dagen va liksom kaos. Och om det är bättre idag vet jag inte. Hoppas iaf jag får bättre nyhter ikväll eller imorgon!
Men senare ska jag till Ida och göra cupcakes är det tänkt, OCH även försöka bada. Och då menar jag ute, i fryken... som typ är äckligt kall året om :):)
 
Min fina smurf ja gjort å! <3
 

wtf, indian?

Kul att kolla igenom bilder från i sommras, HAH!

Måndag morgon, igen!

Helgen går så förbannat fort så man hinner inte med.. Nu är det måndag igen fast känner mig mer utvilad än vanligt. Somnade ovanligt tidigt igår, trotts att jag sov under dagen. Sen sov jag även hela tågresan, som blev t.om 2 timmar lång idag p.ga nå jävla signal fel... Men gör inte så mycket, slipper sitta själv lika länge i skolan. HÖ HÖ HÖ. Aja, dags att bli klar med samhällskunskapen idag med tanke på att det är prov imoron. FYFAN :(:):):):(:(::(
 

Vi var blöta!

Varning, lite gammla bilder. Men fann dom precis, så jväla... aa ja finner inte ord :)
 

Hemma!

Följde med Emil och Alex en sväng till Arvika igårkväll, men allvarligt.. Det var ganska dött faktiskt, mest 14 åringar som var ute. Fast sen lite senare träffade ja lite bättre folk och fick prata lite! Sen blev jag avsläppt i Gräsmark, vilket betyder två nätter med bästa.
Jag klagar då inte.

Nu borde jag plugga lite, men kl är inte så mycket än. Så ska dra på en film och antagligen sova liiite. Har väl tid att plugga imorrn oså annars.
 
<3
 

Har inget mer att säga än att....

..det kändes sjukt bra att få sova bredvid dig igen.
Trotts att det är upp och ner får man helt enkelt förstå att det kan vara så ett tag.
 
Tack! <3
 
 

Höhö.

Du byter din iPhone 4 till iPhone 5 för några cm,
hoppas din flickvän inte gör det samma.

Duktig tjej typ.

Skoldagen var halvkass för mig. Inte mått bra alls idag.. Men fick ändå nå ryck när jag kom hem förut. Började med att sätta igång tvättmaskinen och diska som jag planerat. Men nu är jag även i fullgång med att städa och möblera om. Kommer nog bli lite trångt eftersom jag kommer ha extra sängen i rummet också. Men den är ju så äckligt skön så , ja! ;)
Just nu väntar jag på att dammsugaren ska ladda klart, den är as dålig men det är bättre än inget..
Menmen..  Kanske skriver inlägg sen och lägger upp bild. 

Saknar denna vovvsingen också! :*
 
 

Ny header!


Försöker!

Trotts allt krångel försöker jag se det positivt. Tar det som att inget har hänt. Hoppas iaf jag kan lösa det till helgen... Fortsätter iaf att hoppas!

Menmen.. Nu ska jag nog försöka göra en ny header.. Eller om jag ska göra en helt ny blogg. Som jag bara lägger ut bilder i som jag tagit.. Funderar på det iaf!
 
 
sexig bild å

RSS 2.0