Go'dag!

Orkade int skriva nått igår, höhö.. men det hände inte mycket, va ju bara hemma med Bamse å tog det lugnt. Ikväll blire antagligen också lugnt. Så ska strax hoppa in i duschen å skölja av mig, för ska gå ner till coop senare å hjälpa mormor att handla. Höhöh hejs.


Samma person!

Haha tycker fortfarande det ä lika kul :) Om ni fattar.. ;)


Frukost!


Go'morron!

Ligger i sängen och lyasnar på musik med Bamse bredvid mig. :) men strax dags att gå upp och göra gröt!


Går inte att somna!

Helt omöjligt att somna. Huvudvärk, halsont å det ä dö varmt... Det är vid sånna tillfällen man vill ha världens bästa bredvid sig! Just nu pallar ja int flytta mig från soffan till sängen. Glor på disney channel för tillfället. ZzZz >:


Det finaste ja vet.

Oj vad jag tycker om dig!


Bröllop 14/7 - 2012

Var på bröllop åt min kusin Daniel och flickvännen Caroline!
Kommer andra bilder därifrån längre fram.
 
 
 
 

Bildbomb!

Eftersom jag inte varit hemma på länge och knappt är hemma kommer det inte ens upp bilder.
Så nu kommer jag lägga upp en jävla massa bilder som kanske förklarar lite vad jag pysslat med i Gräsmark osv!

Kärlek.

Är det inte komiskt att detta skrev jag när jag var ca 11-12 år eller nått, och det handlar om den kille som jag är döds kär i nu och den kille jag älskar. Haha åh, love it! :)


Dålig uppdatering igen!

Blir dålig uppdatering ibland, men så går det när man aldrig är hemma och har internet. Party i lördags och den kvällen började tidigt och slutade sent. Började i Torsby och slutade för min del i Gräsmark (som tydligen varje helg). Men vad gör man inte för att få vara med den bästa.
På söndag när vi vaknade märkte vi att vi inte la oss förens typ halv sju på morgonen. Så det blev ganska sent, och värsta var ju att jag skulle till Charlottenberg kl 14 på söndag. Mådde förbannat jävla dåligt kan jag säga!
Men lyckades somna sista biten i bilen så blev lite piggare då!
Men nu är det tisdag kväll och imorgon är det tvätta kläder som gäller för åker till Gräsmark på torsdag och blir nog där ett tag. Bröllop på lördag somsagt, så bara hoppas det inte blir regn!
 
Men nu ska jag nog dra på någon bra film eller serie och se om jag somnar. Kl är även ställd på 4.00 för att försöka få upp gubben för jobb ;)
 
 
Bild från nångång i skolan, hahah åh.. Fina asså! 
 

Kan inte sluta le, det är helt otroligt.

Jag trodde aldrig det skulle hända.
Sålänge som jag drömt om detta. Jag tror inte någon anar.
Jag har drömt om just HONOM i flera år, alltid varit nyfiken. Alltid haft en speciell känsla när jag sett honom eller pratat med honom.
Jag trodde aldrig jag skulle få chansen att få vara i hans armar och att få nudda hans läppar.
Även om jag sårat folk nu pga det så får det vara så, för jag vet att det är så sjukt bra som det är nu!
Jag är obeskrivligt glad verkligen.
 
Nu är jag iaf hemma i Torsby igen och har sjukt ont i nacke och rygg. Somna i Ola's hemska hårda soffa ska jag ALDRIG mer göra. Fyfan. Menmen, nu får vi se hur länge jag stannar i Torsby.
Imorrn blir det jävla festande iaf. Eller får bli rätt lugnt faktiskt eftersom jag ska till Charlottenberg på söndag med min kära mormor och moster. Ska kika på kläder vi ska ha när vi ska på min kusins bröllop nästa helg! =) TJOHO.

Men nu blir det krypa ner under täcket och se någon film och sen hoppas jag somnar. 


Drar ut!

Dålig bloggning som fan men whäää orka!
Men nu ska jag ut å åka 4-hjuling.
psusspsussspuss

Du är så fin.


Söndag!

Äntligen söndag!
Fast det brukar man kanske sällan säga?
Men nu gjorde jag det iaf.. För denna helgen har jag inte gillat, men nu är den slut och bara hoppas på att denna söndag går fort :)
 
På tisdag åker jag till Karlstad för att besöka ögonläkaren, hah ja det kan ju bli intressant somsagt. Och förhoppningsvis hinner jag och mamma springa in på bergvik och leta efter ett par byxor och lite annat! 

Senare ikväll kommer det nog en bild bomb också.  Puss.
 

RSS 2.0