Trött,sjuk,skola,hungrig, osvosv..

Blir knäpp snart :(:(:( mhääh.... öaodgjåoagjag
Förstår inte vart denna förkylning kom ifrån!

Skolan!

Sitter i skolan och gör ingenting.... Ska strax göra lite engelska kanske. Eller fortsätta med photoshop osv.. Lust att bara lägga mig och dö. Vill att denna dagen ska ta slut snaaaart! Så ska jag åka till lager157 och kolla på en tröja.
puss

Godmorgon måndag!

Är galet trött! Men mår inte lika illa som ja gjorde när ja vakna som tur är... Om ett tag åker ja mot tåget och vidare t karlstad igen. Yeaaah nice!! Not. Eller ja lite.
Ska som varje måndag få sällskap av maddeplutt runt 8 tiden och vi ska käka bulle och dricka varm choklad och prata strunt!


Vindruvor!


Miss you!

Kommer inte få vakna upp bredvid dig mer och det gör ont.

Jag saknar dig, förlåt! ❤


Bildbomb!

Lite bilder från gårdagen.
Jotti och Axel som är fotograferna för dom flesta bilder iaf!



fuck it.

Känner mig så jävla DUM och elak.. 
Klart fan det är mitt fel. Men såra dig är det sista jag vill.
Jag vet bara inte vad jag vill eller hur jag känner.
Livet har sina tuffa stunder!



Javetinte. Vetdu?

Ibland är livet så orättvist. Men jag eller vi kan inte jämföra oss med såna i Afrika . För nu bor inte vi i ett land med torka och ingen mat. Men vi kan ha det lika svårt ändå. Vi mister folk allt för ofta i ung ålder. Mycket pga droger och alkohol.

Tror ändå detta va skönt för dig, nu mår du nog bättre!


Well, klart som fan det är synd om dom i Afrika men dom bor nog inte varje dag med en förälder som är alkoholist, en förälder som misshandlar den andra föräldern. Nära och kära som tar droger för att klara dagen.
Vi mår nog bättre om vi hjälper dom i vår närhet först och främst.


hm..

Inatt när jag skulle lägga ut detta inlägg så kom det tydligen inte ut märkte jag nu. GAH, så nu måste jag ändra lite i det. Men godmorgon på er.

Gick somsagt till Ida igårkväll. Satt och chillade framför datorn och chatroulette ett tag (hehehe) sen gick vi till Coop och köpte lite gottigott för att ha till filmen/filmerna!
Blev Ice Age och sen Girls just wanna have fun. Cp nice. 
Sen gick jag till Johannes en sväng för att kolla läget. Råkade även skrämma han så han blev piss rädd, och det njöt jag av! Lyckas aldrig med det hiih.
Men han somnade ju å jag orkade inte somna SÅ jag GICK hem.. Var hemskt. Kissnödig och kallt.
Puss



He he Godmorgon!

Har varit vaken sen typ 8 men ändå.. Nu ska jag faktiskt ta och göra mig iordning lite sen pysa iväg till Ida en sväng. Vad som händer ikväll vet jag inte. Antagligen blire att vara hemma och glo på film eller nått liknande!
Snöar tydligen på en jävla massa ställen i närheten men hoppas inte det kommer hit. Fast det göre väl säkert ändå. Blöä.. Hörs sen!

RSS 2.0