Försvinner några dagar igen!

Igår hann jag inte lägga upp några bilder som jag skrev. Orkade helt enkelt inte heller, satt och målade å sånt oså tvättade jag så hade fullt upp! 
Men nu ska jag packa ihop det sista sen göra mig iordning lite lätt, för åker till Gräsmark igen idag. Bröllop i Skassås imorgon så blir borta hela helgen, IGEN. Skönt de!
Sen på söndag blire packa packa packa för på måndag blir det upp tidigt och åka till Karlstad. Aja, blir nog bra.

Hörs senare nåndag!
 

LEVER.

Kom på för somsagt ganska längesen att android inte har nån sån där jävla blogg app. Så det blir nog väldigt dåligt med bloggande! menmen...

Snart är sommarlovet slut också. Fan vilket grymt lov det varit!
Kom tillbaka till Torsby imorse, tidigt som attan så somnade någon timma då. Sen blev det ett jävla åskoväder också, inte så jävla rockigt. Men kommer lägga upp bilder senare eller imorgon!

Ny mobil osv osvosv...

Pengarna kom in idag så fick åka och hämta ut min mobil! Ganska gött med en mobil som är hel och funkar utmärkt än sålänge! Ska fixa blogg appen och andra appar strax tänkte jag.. ä fan så sleten och ont i magen har jag också. Men får nog bli en promenad med vovvsingen först, eftersom vädret blev lite bättre!

Fan va fin du är hjärtat.


Söndagar är sega!

Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik. Har en aning ont i huvudet så blir att krypa ner och glo på någon film strax! 
Sitter och hoppas på att veckan går fort och attjag mår bra till helgen så jag förhoppningsvis får träffa världens finaste. Ibland är det sjukt hur mycket man kan sakna någon.
 
Aja, skriver kanske sen.
 
Bild från här om dagen när vi var och badade hundarna!
 
 

Haha jisses!

Kom hem igår, och nu ligger ja o inte orkar somna om. Vaknade av sms och ola bad mig ringa.. Då blir man pigg :( Glodde på fb å fann detta. Hahah se sööt !


RSS 2.0