Söndag.


Vet inte om jag orkar vara besviken längre?!

Jag vet faktiskt inte om jag orkar vara besviken längre, för jag har på ett sätt vant mig. Att det bara skiter sig när man planerar något och verkligen ser fram emot något. Så ska nog sluta med det. 
Ibland undrar jag hur du känner också..

Så ja, där var denna helgen förstörd! 
 

Vafan hände liksom..?


Gonatt :*

Åkte hem till Torsby idag, men gjorde ett stopp i Sunne å hängde med kära vänner!
Blir upp halv 5 imorrn för att åka till skolan, JIPPI :ddd

Justin Bieber!

Ja, dom är så lika! :)
 


Skolan!

Sitter och jobbar med samhällskunskap , jävlar i helvete så drygt.. fyfan :(

Sorry för dålig uppdatering men jag lever!

Har verkligen inte haft blogg lust. Kanske för jag inte har så mycket att berätta, saker är ganska upp och ner nu och inte på värsta toppen humör. Åtminstone inte när jag är själv, då blir allt åt helvete. Så jag är glad över att jag fick umgås med vänner och nya folk igår.

Runt åtta tiden igårkväll åkte jag till Stjernaskolan och kollade på Ida och Ayse när dom bakade och städa osv. Och senare så kom grabbgänget Emil, Rasmus och Alex från Sunne och då blev det att vi hamnade hemma hos mig. Var väldigt trevligt må jag säga och det behövde jag. Satt och glodde på tvn , lyssnade på musik, skrev dryga saker till folk på facebook osv haha!
Tänker dock inte nämna här alla kanaler det blev att vi kollade på.. Eller "kollade" rättare sagt, inte lätt att ha killar i närheten ibland. 
Sen dissade Ida och försvann så där satt ja själv med det trevliga gänget! Men dom pös väl hem inte så långt efter, men tog fan så länge innan jag lyckades somna...
 
Och nu är det söndag. Nyss försökt fått i mig lite mat, men lätt när man bara mår illa. Ska strax packa också. Så väntar en ny helvetes vecka. Orkar inte!
 
 
Vill spola tillbaka tiden också. 
Bara hoppas på att ja hamnar i dina armar nästa helg.
 


En liten skiss!


En liten skiss!


Skolan.

Dålig upptadering osvosv.,.. men drygt att blogga. Sitter just nu i skolan och skissar på en tatuering jag ska göra. Möjligen iaf!
Så, ja.. Orkar inte skriva mer. Kanske blir nått senare!

RSS 2.0